Fires · Mercats
FIRA · AGRAMUNT
Fira del torró i la xocolata a la pedra d'Agramunt
DISSABTE 12
2/4 de 9 vespre | Passeig Josep Brufau | Transiscar: 31a edició de la
cursa de BTT. Inscripcions: www.clubciclistagramunt.cat
10 matí | Obertura de portes del recinte ?ral
11 matí | Aparcament de la Waikiki | Passejada amb carro de cavalls
a càrrec d’Experiències Rurals. Activitat de pagament
12 migdia | Plaça del Torró d’Agramunt | Inauguració de la XXXV
Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra
2/4 de 2 migdia | Espai Guinovart | Presentació del llibre La
xocolata de Catalunya al món a càrrec de l’autor Marcel·lí Virgili
i l’editor i director d’Edicions Morera Norbert Tomàs
6 tarda | Visita institucional del President del Parlament, Josep
Rull i Andreu
2/4 de 7 tarda | Lo Pardal | Inauguració de l’exposició El joc. El
somni. El fantasma a càrrec dels artistes de la residència de
creació Lo Niu. Gratuït
LA CUITA · Carpa de la Cuita
12 migdia i 6 tarda| Demostració de cuita del Torró d’Agramunt. A
continuació de cada sessió, joc de Lo Catxo
ESPAI CUINETES · Preu: 3€ | 6–12 anys
11 matí | Lingot de xips de verdures i xocolata
1 migdia | Lingot de xips de verdures i xocolata
1/4 de 5 · 2/4 de 6 · 3/4 de 7 tarda | Coqueta dolça o salada
Tallers a càrrec de Txica de Xef i la Cistella de Montgai
AULA DEL GUST · Pavelló Dolç | Preu: 4€
11 matí | Gelatto Collection by Torrons Vicens a càrrec d’Alfredo
Machado
2/4 d’1 migdia | Final del Primer Campionat Nacional “Torró
Creatiu Mestre Àngel Velasco”
2/4 de 5 tarda | El torró i les seves possibilitats a la cuina amb Zoe
Valero de Torrons Fèlix i Borja López
3/4 de 6 tarda | Els usos i la importància dels fruits secs en els
torrons, de la tradició a la innovació amb Saray Ruiz, pastissera i
directora de l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona
7 tarda | Lleida: producte i territori amb Diego Alías de Ca
l’Amador. Sessió patrocinada per la Federació Catalana DOP - IGP
AULA DEL TAST · Pavelló Agroalimentari | Preu: 4€
2/4 de 12 matí | Les postres de Tramantinaire de Molí la Vansa amb
Arnau París i Rais Esteve
3/4 de 12 matí | Embotits de muntanya i vins catalans amb Maset i
Embotits Casolans de Planoles
2/4 de 5 tarda | El formatge i els seus companys amb Formatges
Monber i Mels Alemany
6 tarda | Maridem dolç i salat amb Cal Senzill
1/4 de 8 tarda | Garrofa, un món per descobrir amb Menjamiques
AULA DE LA XOCOLATA I EL VI · Espai Guinovart | Preu: 4€
2/4 de 12 matí | Torrons Fèlix
2/4 d’1 matí | Torrons Vicens
1/4 de 5 tarda | Torrons Roig
6 tarda | Tast a cegues amb El Truc i DO Costers del Segre
ESPAI FOODGONETES | Música en viu a la Plaça Fondandana
1 migdia | Vermouth Flames · 2/4 de 3 tarda | Henrio
2/4 de 7 tarda | Reïna · 8 vespre | Ven’nus
2/4 de 10 nit | Dan Peralbo i el Comboi · 11 nit | B1no
Plaça del Mercat
2/4 de 3 tarda | Roigé · 6 tarda | Miratjazz (animació infantil)