FIRA · AGRAMUNT

Fira del torró i la xocolata a la pedra d'Agramunt

DISSABTE 12

2/4 de 9 vespre | Passeig Josep Brufau | Transiscar: 31a edició de la

cursa de BTT. Inscripcions: www.clubciclistagramunt.cat

10 matí | Obertura de portes del recinte ?ral

11 matí | Aparcament de la Waikiki | Passejada amb carro de cavalls

a càrrec d’Experiències Rurals. Activitat de pagament

12 migdia | Plaça del Torró d’Agramunt | Inauguració de la XXXV

Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra

2/4 de 2 migdia | Espai Guinovart | Presentació del llibre La

xocolata de Catalunya al món a càrrec de l’autor Marcel·lí Virgili

i l’editor i director d’Edicions Morera Norbert Tomàs

6 tarda | Visita institucional del President del Parlament, Josep

Rull i Andreu

2/4 de 7 tarda | Lo Pardal | Inauguració de l’exposició El joc. El

somni. El fantasma a càrrec dels artistes de la residència de

creació Lo Niu. Gratuït

LA CUITA · Carpa de la Cuita

12 migdia i 6 tarda| Demostració de cuita del Torró d’Agramunt. A

continuació de cada sessió, joc de Lo Catxo

ESPAI CUINETES · Preu: 3€ | 6–12 anys

11 matí | Lingot de xips de verdures i xocolata

1 migdia | Lingot de xips de verdures i xocolata

1/4 de 5 · 2/4 de 6 · 3/4 de 7 tarda | Coqueta dolça o salada

Tallers a càrrec de Txica de Xef i la Cistella de Montgai

AULA DEL GUST · Pavelló Dolç | Preu: 4€

11 matí | Gelatto Collection by Torrons Vicens a càrrec d’Alfredo

Machado

2/4 d’1 migdia | Final del Primer Campionat Nacional “Torró

Creatiu Mestre Àngel Velasco”

2/4 de 5 tarda | El torró i les seves possibilitats a la cuina amb Zoe

Valero de Torrons Fèlix i Borja López

3/4 de 6 tarda | Els usos i la importància dels fruits secs en els

torrons, de la tradició a la innovació amb Saray Ruiz, pastissera i

directora de l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona

7 tarda | Lleida: producte i territori amb Diego Alías de Ca

l’Amador. Sessió patrocinada per la Federació Catalana DOP - IGP

AULA DEL TAST · Pavelló Agroalimentari | Preu: 4€

2/4 de 12 matí | Les postres de Tramantinaire de Molí la Vansa amb

Arnau París i Rais Esteve

3/4 de 12 matí | Embotits de muntanya i vins catalans amb Maset i

Embotits Casolans de Planoles

2/4 de 5 tarda | El formatge i els seus companys amb Formatges

Monber i Mels Alemany

6 tarda | Maridem dolç i salat amb Cal Senzill

1/4 de 8 tarda | Garrofa, un món per descobrir amb Menjamiques

AULA DE LA XOCOLATA I EL VI · Espai Guinovart | Preu: 4€

2/4 de 12 matí | Torrons Fèlix

2/4 d’1 matí | Torrons Vicens

1/4 de 5 tarda | Torrons Roig

6 tarda | Tast a cegues amb El Truc i DO Costers del Segre

ESPAI FOODGONETES | Música en viu a la Plaça Fondandana

1 migdia | Vermouth Flames · 2/4 de 3 tarda | Henrio

2/4 de 7 tarda | Reïna · 8 vespre | Ven’nus

2/4 de 10 nit | Dan Peralbo i el Comboi · 11 nit | B1no

Plaça del Mercat

2/4 de 3 tarda | Roigé · 6 tarda | Miratjazz (animació infantil)